Review Freds Bouwtekeningen – Wat kun je ervan verwachten?

review freds bouwtekeningenReview Freds Bouwtekeningen – Waarschijnlijk heb je al eens gehoord van Freds bouwtekeningen en ben je op deze website terecht gekomen omdat je wilt weten wat je kunt verwachten.

Ik kwam bij toeval een tijd terug op de website van Freds bouwtekeningen terecht omdat ik op zoek was naar een bouwtekening van een tuinbank.

Ik ben een echte doe-het-zelver, als ik iets zie dat ik leuk vind is niet mijn eerste gedachten waar kan ik het kopen, maar hoe kan ik dit zelf bouwen.

Daarom heb ik Freds bouwtekeningen meteen aangeschaft omdat hierin meer dan 10.000 bouwtekeningen zitten en dat voor slechts €47.

Lees in deze review Freds bouwtekeningen wat mijn bevindingen zijn!

Review Freds Bouwtekeningen

Ik was zoals ik al zei op zoek naar een bouwtekening van een tuinbank, ik had een partijtje steigerplanken op de kop getikt en wilde hier een tuinbank van maken.

Omdat ik op het internet geen geschikte kon vinden heb ik Freds bouwtekeningen aangeschaft, nadat ik had betaald moest ik eerst zelf een gebruikersnaam en wachtwoord kiezen, waarmee ik kon inloggen in het ledengedeelte.

Dit ledengedeelte bestaat uit verschillende categorieën, in deze categorieën staan alle bouwtekeningen zoals: banken, tafels, schuurtjes, boekenkasten, brievenbussen, complete kinderkamers, gereedschappen, hokken, kasten, en nog heel veel meer noem iets en je vindt er wel een bouwtekening van.

review freds bouwtekeningenEn mocht de bouwtekening die jij zoekt er niet tussen staan dan kun je altijd contact opnemen met Fred met de vraag of hij deze nog wil maken.

Hiernaast zie je een screenshot van hoe de categorieën zijn gerangschikt, zoals je ziet kun je snel de juiste bouwtekening vinden door gewoon op de categorie te klikken, waarna je deze direct kunt downloaden.

 

Wat zit er allemaal in het ledengedeelte

Freds bouwtekeningen bestaat dus uit meer dan 10.000 bouwtekeningen in verschillende categorieën, en het aantal groeit nog steeds.
Als je ingelogd bent in het ledengedeelte dan zie je direct alle categorieën waaruit je kunt kiezen bovenaan de pagina zie je een menu hier kun je kiezen uit:
Nieuws:
Hierin staan alle nieuw toegevoegde bouwtekeningen, als er dus een nieuwe wordt toegevoegd kun je die hier vinden.

Video’s:
freds bouwtekeningenHierin zie je video’s waarin wordt uitgelegd hoe sommige bouwprojecten in elkaar gezet moeten worden.

Bonus:
Hierin staan de bonussen die je op de verkoop pagina zijn beloofd, zo kun je hier de CAD software downloaden en hier vind je ook de steigerhouten tuinmeubelen gids ook deze is direct te downloaden.

Contact:
Dit spreekt voor zichzelf hier kun je contact opnemen met Fred en jou vragen stellen.

Meer Tips:
Hier ontdek je hoe je geld kunt verdienen met jou doe-het-zelf project.

Doe Het Zelf Elektriciteit:
Wil je alles over elektriciteit leren dan kun je hier alles vinden wat je moet weten.

Conclusie…

Ik heb geen spijt van de aanschaf van Freds bouwtekeningen in tegendeel zelf, doordat ik dit pakket heb aangeschaft heb ik de beschikking over heel veel bouwtekeningen, dus hoef ik nooit meer urenlang te zoeken.

Het ledengedeelte is erg uitgebreid en overzichtelijk, het is niet zomaar even in elkaar geflanst maar er is echt over na gedacht.

Het is dus wat mij betreft zeker zijn geld waard alleen al de bonus “steigerhouten tuinmeubelen gids” was het mij al waard. Ik heb hieruit al meerdere loungebanken en tuintafels gemaakt, ook voor vrienden, familie en kennissen (leuke bijverdienste).

En mocht je om de één of andere reden niet tevreden zijn, Fred biedt een 100% niet goed geld terug garantie, dus ben je niet tevreden dan krijg je zonder vragen je geld terug gestort 1 e-mailtje is genoeg.

Maar ik weet haast wel zeker dat je hier geen gebruik van zult maken!

Kortom ben jij ook een doe-het-zelver? Neem dan eens een kijkje op de website van Freds bouwtekeningen, of schaf meteen voor €47 het bouwtekeningen pakket aan!

Klik hier om direct naar de website van Freds Bouwtekeningen te gaan >>>

Banner-Freds-bouwtekeningen