Category Archives: Banken

Steigerhouten bank maken? Ontdek hier waar je op moet letten!

Als je een steigerhouten bank maken wilt, maar  je weet niet hoe te beginnen, dan vind je hier de oplossing! Hier zul je namelijk ontdekken waar je allemaal op moet letten en welke materialen je nodig bent en misschien wel het belangrijkste, waar je een professionele bouwtekening kunt vinden Een goede bouwtekening is namelijk een… Read More »

Steigerhouten hoekbank zelf maken

Wil je een steigerhouten hoekbank zelf maken en zoek je hiervoor een goede bouwtekening? Klik dan als eerste hier, hier vind je meer dan 10.000 bouwtekeningen voor allerlei soorten bouwprojecten, ook voor steigerhouten hoekbanken. Een goede bouwtekening is altijd een goed idee, je ziet hierop hoe je een hoekbank in elkaar moet zetten, welke onderdelen… Read More »

Bouwtekening loungebank

Zou het niet geweldig zijn dat je zomers lekker op je eigen gemaakte loungebank kunt genieten van de zon en een heerlijk drankje? Het eerste wat je hiervoor nodig hebt is een goede bouwtekening loungebank. Een goede bouwtekening ben je echt wel nodig als je zelf een loungebank wilt maken, dit omdat een loungebank goed… Read More »