Steigerhouten hoekbank zelf maken | Hier vind je de bouwtekening

door | 28 december 2015

Wil je een steigerhouten hoekbank zelf maken en zoek je hiervoor een goede bouwtekening? Klik dan als eerste hier, hier vind je meer dan 10.000 bouwtekeningen voor allerlei soorten bouwprojecten, ook voor steigerhouten hoekbanken.

Een goede bouwtekening is altijd een goed idee, je ziet hierop hoe je een hoekbank in elkaar moet zetten, welke onderdelen je nodig hebt, de afmetingen van deze onderdelen en natuurlijk hoeveel hout je moet bestellen.

Hieronder zie je een gedetailleerde bouwtekening die je direct kunt gebruiken.

steigerhouten hoekbank zelf makenWil je deze steigerhouten hoekbank zelf maken of een vergelijkbare hoekbank klik dan op de afbeelding hierboven!

Steigerhouten hoekbank zelf maken!

Een steigerhouten hoekbank zelf maken is niet zo moeilijk als je misschien zou denken, in tegendeel zelfs.

Om een hoekbank van steigerhout te maken is niet echt veel kennis nodig, als je een goede bouwtekening hebt, kan het binnen een paar uur gepiept zijn.

Goede gedetailleerde bouwtekeningen vind je op de website van Freds Bouwtekeningen, hier vind je een bouwtekeningen pakket met hierin meer dan 10.000 verschillende bouwtekeningen voor verschillende bouwprojecten zoals: banken, tafel, kasten, hokken, bedden, speelgoed, schuurtjes en nog heel veel meer.

Al deze bouwtekeningen krijg je voor de prijs van slechts €47, dat is nog geen 0,5 cent per tekening.

Ben je dus op zoek naar 1 of meerdere specifieke bouwtekeningen dan is dit de kans, hoewel er al meer dan 10.000 bouwtekeningen in het pakket zitten, worden er nog steeds nieuwe bouwtekeningen toegevoegd.

En staat de bouwtekening die je zoekt er niet tussen, neem dan contact op met Fred en hij zal zorgen dat hij zo spoedig mogelijk geplaatst wordt.

Geïnteresseerd? Klik dan nu direct hier en schaf vandaag nog Freds Bouwtekeningen aan >>>

Banner-Freds-bouwtekeningen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *