Bouwtekening hondenhok | Bouw zelf een hondenhok

door | 31 december 2015

bouwtekening hondenhok Ben je op zoek naar een bouwtekening hondenhok, dan kan ik mij goed voorstellen dat je op deze pagina terecht bent gekomen, omdat ik uit ervaring weet dat je deze zeer weinig vindt op internet.

Ze staan er natuurlijk wel maar ze zijn bijna niet te gebruiken als bouwtekening.

Op deze pagina ga je ontdekken waar je wel een bruikbare bouwtekening hondenhok kunt vinden.

hondenhok maken

Wil je ook een hondenhok zelf maken en zoek je een goede bouwtekening klik dan op bovenstaande bouwtekening!

Bouwtekening hondenhok.

Bij het bouwen van een hondenhok moet je rekening houden met verschillende dingen, zo moet een hondenhok een veilig onderkomen worden voor jouw hond, dat betekend niet alleen dat jou hond er zich veilig moet voelen, maar ook dat je hem netjes afwerkt.

Zo mogen er geen spijkers of schroeven uit steken waar de hond zich aan kan verwonden.

Verder moet je ook rekening houden met de afmeting, een hondenhok moet niet te groot zijn, maar ook zeker niet te klein, als het hondenhok niet de juiste afmeting heeft dan zal de hond zich er niet thuis in voelen en zal hij er niet in gaan.

Een goede gedetailleerde bouwtekening zal je hierbij helpen, ook kun je met een bouwtekening precies uitrekenen hoeveel hout je nodig bent. Ook zie je op een goede bouwtekening welke stappen je moet nemen om het hondenhok in elkaar te zetten.

Wil je het hondenhok ook voor de winter gebruiken, hou er dan wel rekening mee dat je dikker hout moet gebruiken of je moet het hondenhok gaan isoleren, dit zal dan een beetje duurder uit vallen. Als je het hok alleen gebruikt in de warmere periodes dan is een hondenhok zeer goedkoop te bouwen.

Waar vind je een bouwtekening hondenhok?

Misschien vraag je, je nu af waar je een goede bouwtekening voor een hondenhok kunt vinden?

Je kunt deze vinden op de website van Fred Schouten, hij heeft naast bouwtekeningen hondenhok nog meer dan 10.000 ander bouwtekeningen.

Hij heeft deze gerangschikt in een pakket en je kunt deze per onderwerp direct downloaden. Het gaat hier om bouwtekeningen voor elk bouwproject dat je maar kan bedenken, of je nu een hondenhok, tuinhuisje of loungebank wilt bouwen je vind hier de juiste bouwtekening.

Maar er zitten ook bouwtekeningen in het pakket voor het bouwen van: boekenkasten, tafels, (kinder)bedden, bureaus, karretjes, keukens, krukken, trappen en nog heel veel meer.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je weten welke bouwtekeningen er nog meer in het pakket zitten of wil je het bouwtekening pakket direct bestellen?

Klik dan direct hier om naar de website te gaan >>>

Banner-Freds-bouwtekeningenVeel plezier met het bouwen van jou hondenhok!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *