Picknicktafel maken? | Download hier de bouwtekening

door | 17 december 2015

picknicktafel makenWil je een picknicktafel maken om op een heerlijke zomerse dag lekker buiten te eten, of om een heerlijk drankje te drinken, of gewoon omdat je een picknicktafel leuk vindt staan in de tuin?

Dan is dat heel eenvoudig te realiseren als je een bouwtekening hebt, aan de hand van een goede bouwtekening is een picknicktafel maken een fluitje van een cent.

Maar niet alleen in de tuin is een picknicktafel een uitkomst, ook als je een grote keuken hebt is het leuk om hier een picknicktafel neer te zetten, geef hem een leuk kleurtje en hij zal er prima dienst doen en er nog leuk staan ook.

Picknicktafel maken

Wil jij ook zo’n leuke picknicktafel maken klik dan op de afbeelding hierboven.

Picknicktafel maken.

Een picknicktafel kun je maken van gewoon hout, tuinhout of steigerhout, als je een goede bouwtekening hebt is snel te berekenen hoeveel hout je nodig hebt, en je kunt snel alle onderdelen op maat maken.

Ook is hierop duidelijk te zien hoe je de picknicktafel in elkaar moet zetten en in welke volgorde.

Of je nou een beginnende klusser bent of een doorgewinterd doe-het-zelver met een bouwtekening is een picknicktafel maken heel eenvoudig.

Je hoeft trouwens niet het hele internet af te zoeken voor een goede bouwtekening picknicktafel, ik ben nl tijdens mijn zoektocht naar een bouwtekening voor een ander bouwproject, Freds bouwtekeningen pakket tegengekomen.

In dit bouwtekeningenpakket staan ook verschillende bouwtekeningen van picknicktafels en ze zijn zeer gedetailleerd, een picknicktafel maken is op deze manier zo gebeurd.

In Freds bouwtekeningen pakket staan meer dan 10.000 bouwtekeningen, naast bouwtekeningen picknicktafel staan er ook bouwtekeningen in voor het bouwen van tuinhuisjes, (lounge)banken, (tuin)tafels, bedden, kinderkamers, speelgoed en nog heel veel meer.

Ben je geïnteresseerd geraakt en benieuwd welke bouwtekeningen er nog meer in het bouwtekeningen pakket te vinden zijn, kijk dan eens op de website van Fred.

Klik hier om direct naar de website van Freds bouwtekeningen te gaan >>>

Banner-Freds-bouwtekeningenVeel bouw plezier!!!

 

P.S. Zoek je een bouwtekening voor een opklapbare picknicktafel klik dan hier >>>

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *