Statafel maken met de juiste bouwtekening een eitje

door | 22 december 2015

Statafel makenWil je een statafel maken, waarom maak je er dan niet één van steigerhout? Een statafel van steigerhout is robuust en je hoeft hem in principe niet te behandelen, het mag natuurlijk wel maar het is eigenlijk niet nodig.

En wat ook nog mee speelt als je een statafel maakt van steigerhout dan is deze veel goedkoper dan van b.v. eikenhout, als je even gaat zoeken op marktplaats dan kun je al voor een klein bedrag een partijtje steigerhout kopen.

Zo maak je voor een klein bedrag een mooie statafel, waarvoor je anders veel geld moet betalen.

Hieronder zie je enkele statafel voorbeelden die prima zelf te maken zijn.

statafel maken

Als je een goede bouwtekening hebt is een statafel binnen een paar uur gemaakt, klik op de bovenstaande afbeelding voor een goede bouwtekening.

Statafel maken.

Wil je een steigerhouten statafel maken die opvalt, zorg dan dat je een goede bouwtekening hebt. Een bouwtekening waarop je goed kunt zien wat de afmetingen zijn en hoe je de statafel in elkaar moet zetten.

Dit spaart veel tijd en ook veel ergernis, want niets is er zo vervelend dan dat je tijdens het bouwen weer opnieuw moet beginnen omdat iets niet precies past.

Wil je zelf een statafel maken en ben je hiervoor een bouwtekening nodig, neem dan eens een kijkje op de website van Fred Schouten. Hij is een ervaren doe-het-zelver en heeft een bouwtekeningen pakket gemaakt met meer dan 10.000 verschillende bouwtekeningen.

Al deze bouwtekeningen zijn zeer gedetailleerd en in verschillende maten. Naast bouwtekeningen van statafels vind je hier nog veel meer bouwtekeningen denk hierbij aan bouwtekeningen van loungebanken, (tuin)tafels, schuurtjes, speelgoed, banken en nog heel veel meer.

Ben je geïnteresseerd in dit bouwtekeningen pakket?

Klik dan hier en ga dan direct naar de website van Fred >>>

Banner-Freds-bouwtekeningenVeel succes met het bouwen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *