Steigerhout meubels zelf maken | Download hier de bouwtekeningen

door | 26 november 2015

steigerhout meubels zelf makenWil je steigerhout meubels zelf maken? Dan is dat helemaal niet zo heel erg moeilijk, zelf steigerhouten meubeltjes maken is niet alleen makkelijk maar ook nog eens heel leuk werk om te doen.

Maar een goede bouwtekening wel aan te raden, niet alleen omdat je dan weet hoe je het een en ander moet bouwen, maar het bespaard je ook heel veel tijd.

Het bespaard je niet alleen veel tijd maar ook heel veel ergernis, want zeg nou zelf wat is er vervelender dan iedere keer weer opnieuw beginnen omdat het weer eens niet helemaal past.

Ook zie je op een goede bouwtekening hoe je de meubels in elkaar moet zetten, bij een eenvoudige tafel zal dit geen groot probleem geven, maar als je b.v. een loungebank in elkaar moet zetten, is de volgorde van de onderdelen wel heel belangrijk.

Steigerhout meubels zelf maken!

Steigerhouten meubels zijn leuk maar ook behoorlijk duur en dat is dan ook vaak de oorzaak dat ze soms niet worden aangeschaft. Maar er is hiervoor een hele goede oplossing, waarom maak je ze niet zelf, het is echt niet zo moeilijk als je misschien wel denkt.

Wel adviseer ik je om hiervoor een goede bouwtekening te gebruiken, dit voorkomt heel veel problemen.

Om deze te vinden kun je natuurlijk op internet gaan zoeken naar b.v. een bouwtekening voor een steigerhouten bank, maar ik kan je nu al wel vertellen dat je die niet zult gaan vinden.

Er staan natuurlijk wel bouwtekeningen van steigerhouten banken op maar deze zijn vaak niet gedetailleerd genoeg, zodat je nog steeds niet precies weet hoe je te werk moet gaan. Het kan zijn dat de afmetingen ontbreken, zodat je deze nog steeds moet gaan berekenen, of de volgorde van het monteren staat niet goed beschreven, zodat je op het eind tot de conclusie komt datje onderdelen overhoud.

Hieronder zie je een bouwtekening die wel gedetailleerd genoeg is en die je direct kunt gebruiken.

Steigerhout meubels zelf maken

Bouwtekeningenpakket.

Bovenstaande bouwtekening komt uit Freds Bouwtekeningen pakket dit is een pakket met meer dan 10.000 bouwtekeningen en nog steeds worden er nieuwe bij geplaatst.

Dus wil je steigerhout meubels zelf maken dan is dit pakket echt iets voor jou, je hoeft niet meer uren lang te zoeken naar een bouwtekening, die achteraf vaak ook nog eens niet goed genoeg is en je hebt altijd de juiste bouwtekening bij de hand.

Het maakt niet uit voor wat voor bouwklus dan ook, echt voor elke klus vind je hier wel een bouwtekening. En ze zijn stuk voor stuk goed gedetailleerd zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

De juiste bouwtekening is vanaf nu dus slechts in een paar klikken verwijdert en te downloaden, en je kunt meteen starten met jou bouwproject.

Nu zul je misschien wel denken dat dit pakket erg duur is, maar dat is in dit geval niet zo, het hele pakket met 10.000 bouwtekeningen incl. bonussen kost slechts €47.

Dus voor de prijs hoef je het niet te laten en mocht het toch niets voor je zijn Fred heeft en 30 dagen niet goed geld terug garantie. Vindt je dus niet de bouwtekeningen die je zoekt, wat ik mij bijna niet kan voorstellen, dan krijg je 100% je geld terug.

Je kunt het pakket dus 30 dagen gratis bekijken en gebruiken en is het toch niet naar jou zin dan kun je zonder problemen of vragen, je geld terug vragen.

Klik hier om direct naar Freds Bouwtekeningen te gaan >>>

Heel veel bouw en klus plezier!

Banner-Freds-bouwtekeningen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *