Bouwtekening steigerhouten tafel hier downloaden

door | 23 november 2015

steigerhouten tafel bouwtekeningBouwtekening steigerhouten tafel – Het lijkt er op dat er tegenwoordig veel meer meubels zelf gemaakt worden dan vroeger, misschien door de  crisis, maar ik denk zelf omdat iets zelf te maken, leuk is en voldoening geeft.

Als je nog nooit iets zelf hebt gebouwd is een steigerhouten tafel maken perfect als eerste project, dit omdat er eigenlijk niet veel fout kan gaan. Als je eenmaal het steigerhout op maat hebt gemaakt dan is het alleen nog een kwestie van in elkaar zetten.

Maar hoe weet je wat de juiste maten zijn voor een steigerhouten tafel? Hiervoor heb je een bouwtekening steigerhouten tafel nodig.

Bouwtekening steigerhouten tafel.

bouwtekening steigerhouten tafelHiernaast zie je een eenvoudige steigerhouten tafel, om deze zelf te maken is veel bouw ervaring niet echt noodzakelijk.

Het enige wat je moet weten zijn de juiste afmetingen van alle onderdelen en natuurlijk moet je weten hoe je de tafel in elkaar zet.

Wil je deze tafel zelf maken, dan ben je dus een goede bouwtekening steigerhouten tafel nodig.

Klik voor een goede bouwtekening op de afbeelding hierboven, je komt dan op de website van Freds bouwtekeningen terecht, daar vind je de bouwtekening voor deze steigerhouten tafel.

Echter vind je er niet alleen de bouwtekening van bovenstaande tafel, Fred heeft een bouwtekeningen pakket samengesteld van meer dan 10.000 verschillende bouwtekeningen.

Dit bouwtekeningen pakket bevat naast bouwtekeningen van steigerhouten tafels ook bouwtekeningen van stoelen, kasten, werkbanken, pergola’s en nog veel veel meer.

Echt voor elke bouwklus vind je de juiste bouwtekening, maar ook voor het maken van speelgoed of een vogelhuisje is er een bouwtekening te vinden.

Kortom als je een bouwtekening zoekt dan is Freds Bouwtekeningen pakket een geweldige oplossing, zoals gezegd bevat het pakket reeds 10.000 bouwtekeningen en nog steeds worden er nieuwe bouwtekeningen toegevoegd.

Denk nu niet dat je direct alle 10.000 bouwtekeningen moet downloaden, dit is niet noodzakelijk. Alle bouwtekeningen staan online opgeslagen in een ledengedeelte, je krijgt toegang tot dit ledengedeelte en je kunt, als je er één nodig hebt, op dat moment deze bouwtekening downloaden.

Ook worden nieuwe bouwtekeningen toegevoegd aan dit ledengedeelte, zodat je ook hier weer direct toegang tot hebt.

Klik hier om direct toegang te krijgen tot de website van Freds Bouwtekeningen >>>

Banner-Freds-bouwtekeningen

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *