Bouwtekening loungebank | Download hem hier

door | 5 december 2015

bouwtekening loungebankZou het niet geweldig zijn dat je zomers lekker op je eigen gemaakte loungebank kunt genieten van de zon en een heerlijk drankje? Het eerste wat je hiervoor nodig hebt is een goede bouwtekening loungebank.

Een goede bouwtekening ben je echt wel nodig als je zelf een loungebank wilt maken, dit omdat een loungebank goed stevig in elkaar gezet moet worden en niet bij de eerste keer verplaatsen al uit elkaar valt.

Een loungebank maken is echt niet moeilijk en je kunt al voor een paar euro een hele mooie loungebank zelf maken.

Bouwtekening loungebank.

Maar hoe maak je een loungebank, wat zijn de afmetingen, hoe zet je hem precies in elkaar en waar moet je nog meer op letten?

Hiervoor is het belangrijk dat je een goeie bouwtekening loungebank hebt zoals je hieronder 1 kunt zien.

Bouwtekening Loungebank

De bovenstaande bouwtekening is niet helemaal compleet, voor de complete beschrijving klik op de bouwtekening!

De bouwtekening is afkomstig uit het bouwtekeningen pakket van Fred Schouten, dit is een pakket met meer dan 10.000 bouwtekeningen in alle soorten en maten.

Zo vind je er bouwtekeningen van tuinhuisjes, hokken, (lounge)banken tafels en nog heel veel meer. De Bouwtekeningen zijn allemaal heel duidelijk en zeer gedetailleerd.

Als je zelf een loungebank wilt maken dan kan het zijn dat je vast zit aan een bepaalde maat ook hiervoor heeft Freds bouwtekeningen pakket een oplossing, je kunt nl alle bouwtekeningen zo aanpassen dat je altijd de juiste maten hebt.

Of je nu een loungebank wilt maken voor een vergeten hoekje in je tuin of een mooie grote loungebank voor op het terras, je kunt de bouwtekening zo aanpassen zodat de loungebank altijd past.

Zoek je dus een bouwtekening loungebank neem dan eens een kijkje op de website van Fred Schouten en kijk welke bouwtekeningen hij nog meer heeft.

Klik hier om naar de website van Fred Schouten te gaan >>>

Veel succes met het bouwen van jou loungebank!!!

Banner-Freds-bouwtekeningen

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *