Hoogslaper maken | Download hier de bouwtekening

door | 2 december 2015

hoogslaper makenWaarom zou je zelf een hoogslaper maken? Hierop is het antwoord heel eenvoudig, een hoogslaper kopen is nogal duur €300 t0t €400 is geen uitzondering, terwijl je zelf een hoogslaper kunt maken voor €100 tot €150.

En je kunt de hoogslaper aanpassen aan de ruimte waar hij moet komen te staan, je kunt zo de ruimte dus optimaal gebruiken.

Hoewel een hoogslaper maken niet echt moeilijk is, is het toch aan te raden om een bouwtekening te gebruiken, dit omdat er veel onderdelen zitten aan een hoogslaper en je de volgorde van bouwen goed in de gaten moet houden.

Hoogslaper maken!

Een bouwtekening is, als je een hoogslaper wilt maken, sowieso aan te raden want je kunt tijdens dit bouwproject meerdere dingen tegen komen waar op je vast loopt, denk bv eens aan het trapje, hoe maak je die precies? op een bouwtekening zie je hoe je die stap voor stap kunt maken.

Verder kunt je met een bouwtekening in de hand exact uitrekenen hoeveel hout je nodig bent, maar ook kun je zien welke andere materialen je moet gebruiken.

Hoewel er exacte maten op de bouwtekening staan kun je deze natuurlijk altijd aanpassen, zodat je de volledige ruimte kunt gebruiken die je tot de beschikking hebt.

Hoogslaper maken bouwtekening

Verder zie je op een bouwtekening hoogslaper ook in welke volgorde je de hoogslaper in elkaar moet zetten, niets is vervelender dan, dat je tijdens het bouwen tot de conclusie komt dat je iets bent vergeten en weer opnieuw moet beginnen

Tipje: Als je geen doorgewinterde doe-het-zelver bent, neem dan de bouwtekening me naar de bouwmarkt en laat daar de planken zagen, dit kost over het algemeen niets en het eindresultaat ziet er stukken beter uit.

Waar vind je een bouwtekening hoogslaper?

Natuurlijk kun je op het internet gaan zoeken naar een bouwtekening, maar de meeste zullen onbruikbaar zijn, als ze al niet te klein zijn om te lezen wat de maten zijn, dan zijn ze wel incompleet, waardoor je er dus niets aan hebt.

Hiervoor heeft Fred Schouten de oplossing, Fred heeft nl een Bouwtekeningen pakket samengesteld met meer dan 10.000 gedetailleerde bouwtekeningen, hierin staan meerdere bouwtekeningen hoogslaper.

Daarnaast staan er bouwtekeningen in voor alle voorkomende bouwprojecten zoals, schuurtjes, hokken, bureaus, keukens maar ook speelgoed, bordjes, krukken en nog heel veel meer!

Dus wil je zelf een hoogslaper maken kijk dan eens op de website van Fred Schouten.

Klik hier om direct naar de website van Fred te gaan >>>

Banner-Freds-bouwtekeningen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *