Steigerhout meubelen zelf maken | Download de bouwtekening hier

door | 8 december 2015

steigerhout meubelen zelf makenWil je steigerhout meubelen zelf maken, omdat je dit leuk vindt om te doen of omdat je liefhebber bent van steigerhouten meubelen maar vind je ze nogal duur in de aanschaf?

Dan kan ik je vertellen dat dit echt niet zo moeilijk is, als je maar over de juiste materialen, gereedschappen en wat misschien nog wel het belangrijkste is een goede bouwtekening beschikt.

Als je net begint is het niet aan te raden om direct met het moeilijkste meubelstuk te beginnen, als je al wel ervaring hebt dan zijn de mogelijkheden waarvoor je kunt kiezen enorm groot.

Hieronder zie je een bouwtekening steigerhout voor de beginner deze kun je direct gebruiken.

Steigerhout meubelen zelf maken

Mooie steigerhout meubelen zelf maken.

Misschien vraag je, je nu af  wat voor steigerhout meubelen je zelf kunt maken, eigenlijk kun je elk meubel dat van gewoon hout gemaakt kan worden ook van steigerhout maken.

Je bent hiervoor wel een bouwtekening nodig, zonder lukt het je misschien ook wel, maar dan moet je wel een ervaren doe-het-zelver zijn, als beginner is het beter om een bouwtekening te gebruiken, anders is de lol er waarschijnlijk snel af.

Als je, je nu afvraagt waar je deze bouwtekeningen kunt vinden, dan heb ik goed nieuwe voor jou.

Fred Schouten heeft nl een bouwtekeningen pakket samengesteld die bestaat uit meer dan 10.000 bouwtekeningen en bijna voor alle bouwtekeningen kun je ook steigerhout gebruiken.

En als je dit bouwtekeningen pakket nu besteld dan krijg je er een speciale “steigerhouten meubel gids” GRATIS als bonus bij. Je kunt dus nu steigerhout meubelen zelf maken en je hebt altijd de juiste bouwtekening bij de hand.

Verder kun je de bouwtekeningen uit Freds Bouwtekeningen pakket ook gebruiken om ideeën op te doen, voor als je even geen idee hebt wat je nog meer kun gaan bouwen van steigerhout.

In het bouwtekeningen pakket vind je bouwtekeningen van bedden, kasten, tafels, (lounge)banken, stoelen, bureaus en nog heel veel meer, dus ideeën genoeg.

Heb ik jou nieuwsgierig gemaakt en wil je eens kijken naar dit bouwtekeningen pakket.

Klik dan hier om direct naar Freds Bouwtekeningen pakket te gaan >>>

Heel veel klus plezier gewenst!

Banner-Freds-bouwtekeningen

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *