Bouwtekening steigerhout tafel, download hem hier

door | 11 december 2015

bouwtekening steigerhout tafelWil je zelf een steigerhouten tafel maken dan is het aan te raden om een bouwtekening steigerhout tafel te gebruiken. Een goede bouwtekening zorgt er namelijk voor dat je veel tijd en geld bespaard en het voorkomt ook veel ergernis.

Als je een goede bouwtekening hebt dan weet je ook direct hoeveel hout je nodig bent en je ziet direct hoe jou tafel er uit komt te zien.

Hieronder zie je een voorbeeld van een mooie steigerhouten tafel.

bouwtekening steigerhout tafel

Wil je deze tafel ook maken? Klik dan op de afbeelding hierboven en ontvang meerder bouwtekeningen voor steigerhouten tafels.

Bouwtekening steigerhout tafel nodig?

Een tijdje terug zocht ik zelf een goede bouwtekening  voor het maken van een steigerhouten tuintafel, zodoende kwam ik  op de website terecht van Freds Bouwtekeningen.

Dit is de website van Fred Schouten, hij heeft een bouwtekeningen pakket gemaakt met meer dan 10.000 verschillende bouwtekeningen.

Je kunt je niet voorstellen wat voor bouwtekeningen hierin zitten, echt voor elk bouwproject heeft hij wel een bouwtekening, denk b.v. eens aan bouwtekeningen voor: tafels, (hoek)banken, speelgoed, tuinhuisjes, bedden, hokken, buitenkeuken  en nog veel veel meer.

Noem het maar op en het zit wel in dit bouwtekeningen pakket.

Freds Bouwtekeningen.

Het bouwtekeningen pakket bestaat uit heel veel gedetailleerde bouwtekeningen in allerlei maten je hoeft dus niet zelf de maten te berekenen, van de meeste bouwtekeningen zijn er nl. meerdere in verschillende maten.

Volgens de website van Freds bouwtekeningen zijn jou al heel veel doe-het-zelvers voor geweest die het pakket hebben aangeschaft.

Het bouwtekeningen is zeer gedetailleerd maar het kan voorkomen dat je vragen hebt, in het ledengedeelte is er een mogelijkheid om deze te stellen en Fred zal je snel een antwoord geven.

Hoewel het pakket al behoorlijk uitgebreid is met zijn 10.000 bouwtekeningen, wordt de voorraad bouwtekeningen nog steeds uitgebreid, en mocht je een bouwtekening missen vraag het dan aan Fred en hij zal deze zo spoedig mogelijk plaatsen.

Klik hier als je een bouwtekening nodig bent >>>

Heel veel klus plezier!

Banner-Freds-bouwtekeningen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *