Hondenhok maken | Download hier de bouwtekening

door | 21 november 2015

hondenhok makenWil je een hondenhok maken? Dit is helemaal niet zo moeilijk als je misschien wel denkt, in tegendeel zelfs een hondenhok maken is heel makkelijk als je maar weet wat je precies moet doen.

Zo heb je goed gereedschap nodig, goed hout(bv Steigerhout) en een bouwtekening hondenhok. Je kunt voor elk hondenras het juiste hondenhok maken, omdat je zelf de afmetingen kunt aanpassen, heb je altijd een hondenhok op maat.

Dus geen hondenhok kopen, er zelf één maken scheelt veel geld en is nog leuk werk ook.

Hondenhok maken, Wat heb je nodig?

Zoals gezegd is een hondenhok bouwen niet echt moeilijk, je hoeft niet echt een top doe-het-zelver te zijn, zelfs als je zeer weinig bouw ervaring hebt is een hondenhok bouwen makkelijk te doen.

Als eerste moet je zorgen voor een goede bouwtekening, zo kun je precies uitrekenen hoeveel hout je nodig bent, verder heb je natuurlijk wat gereedschap nodig en eventueel als je het hondenhok wilt behandelen tegen de weersomstandigheden, verf of beits

Hieronder zie je een voorbeeld van een goede bouwtekening van een hondenhok.

hondenhok maken

Wil je zelf dit hondenhok maken klik dan op de bovenstaande afbeelding!

Waar moet je nog meer op letten?

Om een hondenhok te maken moet je eerst goed weten welke afmetingen goed zijn voor jouw hond, als je dat weet kun je met deze afmetingen aan de hand van de bouwtekening precies uitrekenen hoeveel hout je nodig ben.

Zorg wel dat je het hondenhok niet te klein maakt, jou hond moet wel genoeg ruimte hebben anders heb je het hondenhok voor niets gemaakt, als de hond niet genoeg ruimte heeft gaat hij er echt niet in.

Een voordeel van een hondenhok maken is dat het niet meer nodig is dat je hond dag en nacht bij jou in huis hoeft te zijn, je kunt hem gerust in het hondenhok doen en hij zal het prima naar zijn zin hebben. Als hij ook nog een beetje waaks is houdt het ook nog eens ongenode gasten bij je huis weg.

Bovenstaande bouwtekening hondenhok komt uit Freds bouwtekeningen pakket,is deze tekening niet wat je zoekt, er staan nog meer soorten bouwtekening hondenhok in dit pakket dus neem eens een kijkje op de website.

Naast bouwtekeningen van hondenhokken staan er nog heel veel meer bouwtekeningen in het pakket, er staan 10.000 verschillende bouwtekeningen in en er worden nog steeds nieuwe bij geplaatst.

Klik hier om direct naar de website van het bouwtekeningen pakket te gaan >>>

Veel plezier met het hondenhok maken!!!

Banner-Freds-bouwtekeningen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *