Steigerhouten tafel maken | Download hier de bouwtekening

door | 18 november 2015

steigerhouten tafel bouwtekeningSteigerhouten tafel maken – Als er iets tegenwoordig modern is dan is het wel steigerhout, en laten we eerlijk zijn een steigerhouten tafel of bank, of zelfs een compleet steigerhouten tuinset, is ook prachtig om te zien.

maar meestal zijn steigerhouten meubelen behoorlijk aan de prijs, voor een beetje steigerhouten tafel betaal je al snel €200 en dan heb je echt nog niet de duurste tafel.

Dus waarom dan niet zelf één maken? Een steigerhouten tafel maken is echt niet zo moeilijk als je denkt, je moet echter wel een goede gedetailleerde tekening hebben, zodat je weet wat je nodig bent, en hoe je de tafel goed stevig in elkaar zet.

Steigerhouten tafel maken.

Hieronder vind je een bouwtekening van een robuuste steigerhouten tafel, die je direct kunt gebruiken.

Steigerhouten Tafel maken

Misschien denk je nu, ik ben helemaal geen bouwtekening nodig om een tafel te maken en misschien is dat ook wel zo, maar ik kan je uit eigen ervaring vertellen, dat een bouwtekening toch wel handig is.

Met een bouwtekening weet je nl altijd welke materialen je nodig bent en wat de precieze afmetingen zijn en het spaart je heel veel tijd en ergernis.

Nu zijn er op internet misschien wel honderden bouwtekening te vinden maar als je van al die honderden bouwtekeningen er 1 of 2 kunt gebruiken mag je blij zijn, want de meeste of niet compleet of niet gedetailleerd genoeg.

Goeie Bouwtekeningen.

Ik heb hiervoor de oplossing voor jou, wil je een steigerhouten tafel maken, of heb je een ander project kijk dan eens op de website van Fred Schouten. Fred heeft speciaal voor de doe-het-zelver het Fred’s Bouwtekeningen Pakket.

In dit pakket zitten meer dan 10.000 bouwtekeningen die je direct kunt gebruiken, naast een steigerhouten tafel vindt je echt de meest uiteen lopende bouwtekeningen denk hierbij bv aan bouwtekeningen voor een hondenhok, (kinder)bedden, kasten, tuinhuisjes, speelgoed en nog heel veel meer.

Wil je dus een steigerhouten tafel maken ga dan even naar de website van Fred Schouten. Het pakket wordt nog steeds uitgebreid met nieuwe bouwtekeningen en zit je toch nog met vragen dan kunt je die altijd stellen aan Fred.

Klik hier om direct naar de website van Fred te gaan>>>

Je doet er jezelf echt een plezier mee.

Veel bouw plezier!

Banner-Freds-bouwtekeningen

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *