Inklapbare picknicktafel maken? Hier vind je een perfecte bouwtekening

door | 14 juni 2016

inklapbere picknicktafelHeb je hem ook al gezien zo’n mooie inklapbare picknicktafel? Waarbij je in een handomdraai van een picknicktafel een tuinbank kunt maken en andersom, wil je er ook zo één? Je kunt er natuurlijk één kopen maar je betaald al snel  300 euro voor een mooie inklapbare picknicktafel. En dan heb je helemaal niet zo’n hele grote.

Maar als je hem zelf maakt zijn de kosten behoorlijk minder. Voor een kleine 100 euro aan hout en verdere materiaal ben je wel klaar. Natuurlijk moet je hem dan nog wel maken, maar als je een beetje handig bent hoeft dat ook geen groot probleem te zijn.

Je hebt echter wel een gedetailleerde bouwtekening nodig, zonder zou ook wel kunnen. Maar omdat het in elkaar zetten nogal precies komt, is het toch aan te raden om een goede bouwtekening te gebruiken. Het is natuurlijk wel de bedoeling dat het in en uit klappen soepel gaat. En je hoeft maar iets verkeerd te doen, of het zal niet goed werken.

Klik op de afbeelding hieronder voor een goede bouwtekening!

inklapbare picknicktafel

Inklapbare picknicktafel bouwtekening.

Wil je een inklapbare picknicktafel maken met behulp van een goede gedetailleerde bouwtekening? Dan kun je op zoek gaan op het internet, maar ik geef je weinig kans. Ik ben zelf nl. ook al eens opzoek geweest en heb niet echt veel bijzonders gevonden. De bouwtekeningen die ik vond waren niet gedetailleerd genoeg, zodat ik niet precies wist hoe ik de picknicktafel in elkaar moest zetten. En ik kon ook niet precies zien waar de draaipunten zaten.

inklapbare picknicktafelIk kwam toen echter terecht op de website van Fred Schouten ook hier vond ik eerst geen bouwtekening voor een inklapbare picknicktafel. Maar omdat hij meer dan 10.000 bouwtekeningen aanbied leek het mij vreemd dat deze er niet tussen zou zitten.

Dus heb ik er even een e-mailtje aan gewaagd met de vraag of tussen al deze bouwtekeningen er ook één zat van een inklapbare picknicktafel. Ik kreeg al snel een e-mail retour en wat bleek! Er stonden inderdaad bouwtekeningen voor inklapbare picknicktafels in het bouwtekeningenpakket.

Bouwtekeningen voor verschillende maten en verschillende hout soorten, je kunt dus de juiste bouwtekening erbij zoeken. En je kunt meteen zien hoeveel hout en ander materiaal je nodig bent. Ook staan de precieze maten aangegeven en kun je zien hoe je de picknicktafel in elkaar moet zetten.

Nog meer Bouwtekeningen.

Verder staan er nog veel meer  bouwtekeningen in dit bouwtekeningenpakket. Je vindt er bouwtekeningen voor elke bouwklus die je maar kunt bedenken. Of je nu een konijnenhok, een tuinhuisje, een bed of houtenspeelgoed wilt maken, echt van alles staat ertussen.

Dus ben je een echte klusser en zoek je vaak naar een goede bouwtekening, aarzel dan niet en schaf Freds bouwtekeningenpakket aan. Je hebt zo altijd de juiste bouwtekening bij de hand zodat je veel tijd bespaard. Niet alleen met het zoeken naar een bouwtekening, maar zoeken hoe je iets in elkaar moet zetten is ook niet meer nodig.

Op Freds Bouwtekeningen staat stap voor stap beschreven en je kunt precies zien hoe het één en ander in elkaar zit.

Klik hier om direct naar de website van Freds bouwtekeningen te gaan >>>

 

Freds bouwtekeningen

 

Veel klus plezier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *