Steigerhout bouwtekening nodig? | Stop met zoeken hier vind je ze

door | 26 januari 2016

steigerhout bouwtekeningBen je een steigerhout bouwtekening nodig voor het bouwen van bijvoorbeeld een steigerhouten tafel of een steigerhouten bank dan kun je natuurlijk gaan zoeken op het internet er staan er namelijk meer dan genoeg op.

Echter zul je aan de meeste van deze bouwtekeningen niet al te veel hebben omdat hierop vaak de juiste maten ontbreken. Of de volgorde van het in elkaar zetten staat er niet bij, waardoor je op een bepaald moment in de problemen komt en weer opnieuw moet beginnen. Of nog erger helemaal stop met je project en alles in een hoek smijt.

Maar hiervoor is een prima oplossing beschikbaar te weten Freds Bouwtekeningen pakket.

steigerhout bouwtekening

Steigerhout bouwtekening.

Dit bouwtekeningen pakket is samengesteld door Fred Schouten en bevat meer dan 10.000 bouwtekeningen voor allerlei bouwprojecten. Zoals daar zijn: tafels, banken, kasten, bedden, keukens, stoelen, barkrukken en nog heel veel meer.

Natuurlijk kun je al deze bouwtekeningen ook gebruiken om bouwprojecten van steigerhout te maken. Maar Fred heeft ook een steigerhouten meubelgids samen gesteld, die je gratis bij dit bouwtekeningen pakket krijgt.

In deze meubelgids staan alleen bouwprojecten die zijn toegespitst op steigerhouten meubels. Je ziet hierin hoe je stap voor stap bv een loungestoel of een tafel maakt van steigerhout.

Elk onderdeel staat beschreven incl. de juiste afmetingen, verder zie je hoe je de onderdelen van het meubel moet monteren en in welke volgorde je dat moet doen. Zodat je niet halverwege weer opnieuw moet beginnen omdat je een onderdeel niet meer kunt bevestigen.

Deze steigerhouten meubelgids kun je ook prima gebruiken om een eigen bedrijfje te beginnen in zelf gemaakte steigerhouten (tuin)meubels. Steigerhouten meubels zijn tegenwoordig namelijk heel erg populair en je zult waarschijnlijk als snel de vraag niet meer aan kunnen.

Alleen al in deze steigerhouten tuinmeubelen gids staan tal van bouwtekeningen die je direct kunt maken en daarna verkopen. Daarom is het alleen al om deze gids de moeite waard om het bouwtekeningenpakket aan te schaffen.

Maar wil je andere meubelen maken van steigerhout dan zijn er veel andere bouwtekeningen in dit pakket uitermate geschikt hiervoor. Je zult versteld staan wat er allemaal in dit uitgebreide bouwtekeningen pakket zit.

Freds bouwtekeningen pakket.

Zoals je hebt kunnen lezen bestaat Freds bouwtekeningen pakket uit meer dan 10.000 bouwtekeningen. Maar maak je geen zorgen dat je al deze bouwtekeningen direct moet downloaden.

Je krijgt nl. levenslang toegang tot een leden gedeelte waarin alle bouwtekeningen staan gerangschikt per categorie, je kunt de juiste bouwtekening opzoeken en deze downloaden wanneer je deze nodig hebt.

Hoewel er al meer dan 10.000 bouwtekeningen in het ledengedeelte staan zullen er nog steeds bouwtekeningen worden toegevoegd. Of als je een bouwtekening zoekt en deze staat er niet tussen(wat ik mij bijna niet kan voorstellen) dan kun je contact opnemen met Fred en hij zal deze toevoegen.

Je hebt hierdoor dan ook levenslang altijd de juiste bouwtekening binnen handbereik en je zult nooit meer urenlang moeten zoeken totdat je de juiste bouwtekening voor je bouwproject hebt gevonden.

Ben je geïnteresseerd in Freds bouwtekeningen pakket klik dan hier om naar zijn website te gaan >>>

Banner-Freds-bouwtekeningenVeel bouw plezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *