Steigerhout meubelen maken | Download hier 3 gratis bouwtekeningen

door | 9 mei 2016

steigerhout meubelen makenWil je zelf steigerhout meubelen maken? Dan is dat echt niet zo moeilijk als je misschien wel zou denken, echter is het aan te bevelen om hier een goede en gedetailleerde bouwtekening voor te gebruiken.

Zo’n bouwtekening is niet alleen makkelijk voor wat betreft de afmetingen, maar het spaart je ook nog eens enorm veel tijd. Als de bouwtekening goed is getekend dan kun je namelijk ook, naast de juiste afmetingen, precies zien wat de volgorde is van het in elkaar zetten.

En dit scheelt enorm veel tijd, als je namelijk zelf moet uitzoeken hoe het een en ander in elkaar moet komen te zitten dan zal de helft van de huis tuin en keuken klussers afhaken voordat ze begonnen zijn.

Klik hieronder op de afbeelding voor goede gedetailleerde bouwtekeningen.

steigerhout meubelen maken

Steigerhout meubelen maken!

Omdat ik op zoek was naar enkele bouwtekeningen voor steigerhout meubelen kwam ik bij toeval op de website van Fred Schouten terecht. Fred heeft hier meer dan 10.000 bouwtekeningen verzameld en deze kun je voor een klein bedrag allemaal downloaden.

Echt voor elke klus zit er wel een bouwtekening tussen, je hoeft dus nooit meer urenlang te zoeken naar een bouwtekening. De juiste bouwtekening is hoogstens een paar klikken verwijderd en je kunt direct starten met je bouwklus.

In het bouwtekeningenpakket zitten niet alleen bouwtekeningen voor als je steigerhout meubelen maken wilt, maar ook bouwtekeningen voor b.v. brievenbussen, hekjes, hokken, schuurtjes, keukens en nog veel veel meer.

Het is niet zo dat je alle 10.000 bouwtekeningen allemaal hoeft te downloaden maar je krijgt levenslang toegang tot een leden gedeelte waar alle bouwtekeningen heel overzichtelijk in categorie├źn gerangschikt staan.

Je zoek eenvoudig de juiste categorie en zoekt de bouwtekening die je nodig bent, als je b.v. steigerhout meubelen maken wilt ga je naar deze categorie en download de juiste bouwtekening, je hebt dus vanaf nu altijd de juiste bouwtekening binnen handbereik.

En ik kan het me haast niet voorstellen, maar mocht de tekening die je zoekt er niet tussen staan neem dan even contact op met Fred en hij zal zorgen dat de benodigde bouwtekening als nog wordt geplaatst.

Bonussen.

Naast de 10.000 bouwtekeningen heeft Fred ook nog een paar bonussen toegevoegd, als eerste bonus krijg je een DWG & CAD software pakket.
Hiermee kun je de bouwtekeningen bekijken en bewerken indien dat nodig zou zijn.

Het is overig niet noodzakelijk om de bouwtekeningen te bekijken in dit programma, de bouwtekeningen zijn opgeslagen als PDF en dus gewoon te bekijken op de meeste computers.

Als 2e bonus krijg je een steigerhouten tuinmeubelen gids , in deze gids staan alleen maar bouwtekeningen die specifiek bedoeld zijn voor steiger- en sloophout.

In deze gids staan allerlei verschillende bouwtekeningen voor tuinmeubelen. Je kunt met behulp van deze bouwtekeningen trouwens een mooi handeltje opzetten in de verkoop van eigengemaakte tuinmeubelen, iets waar momenteel heel vel vraag naar is.

Je hebt in deze tuinmeubelen gids alle bouwtekeningen mooi gerangschikt bij elkaar.

Ben je dus op zoek naar een bouwtekening kijk dan eerst even op de website van Freds Bouwtekeningen, voordat je verder gaat zoeken.

Klik hier om direct naar de website van Fred Schouten te gaan. >>>

Banner-Freds-bouwtekeningen

Veel klusplezier!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *