Steigerhout kast maken – Download hier direct een goede bouwtekening

door | 23 augustus 2016

steigerhout kast makenWil je een steigerhout kast maken voor in de woonkamer, de keuken of voor buiten op het terras? Dat is echt niet zo moeilijk, als je van tevoren maar weet hoe je de indeling van de kast wilt maken.

Misschien moet je er nog even uitzoeken hoe de kast er uit moet komen te zien, of weet je al precies hoe de kast er moet komen uit te zien maar ben je nog op zoek naar een goede duidelijke bouwtekening.

Stop in beide gevallen maar met zoeken en lees hieronder verder en ontdek wat ik voor jou heb.

Steigerhout kast maken

Als je zelf een kast wilt maken dan is het natuurlijk noodzakelijk dat deze goed stevig is en dat bereik je alleen maar als de constructie goed in orde is. Je kunt natuurlijk helemaal zelf uitzoeken hoe je dit het beste kunt doen, maar het beste kun je hiervoor een goede duidelijke bouwtekening gebruiken, waarop alle onderdelen goed beschreven zijn.

Op een goede bouwtekening staan ook de juiste maten zodat je deze niet zelf meer hoeft uit te rekenen en direct kunt beginnen met het zagen van de onderdelen. En omdat alles goed beschreven staat kun je stap voor stap beginnen met het in elkaar zetten van de steigerhouten kast.

Op echt goede bouwtekeningen staat zelfs hoeveel hout je nodig hebt en welke onderdelen je verder nog moet aanschaffen,

Waar vind je zo’n goede bouwtekening?

Als je een echt goede bouwtekening zoek neem dan eens een kijkje op de website van Freds Bouwtekeningen, Fred heeft meer dan 10.000 bouwtekeningen geselecteerd in een bouwtekeningen pakket en dat allemaal voor de prijs van € 47,  dat is nog geen halve cent per bouwtekening.

In dit pakket zitten ook bouwtekeningen van kasten in verschillende soorten en maten en er zit vast een kast tussen die je zoekt. Naast bouwtekeningen van kasten vind je er tal van andere bouwtekeningen, denk hierbij aan bouwtekeningen voor:

  • Tuinmeubelen
  • Tuinhuisjes
  • Schuttingen
  • Complete keukens
  • (Kinder) Bedden
  • Tafels
  • Hokken
  • Bloembakken
  • Carports
  • En nog heel veel meer

Duidelijke Bouwtekeningen.

Alle bouwtekeningen zijn heel duidelijk en je ziet direct hoeveel en welke materialen je precies nodig bent, wat de maten moeten zijn en hoe je ze in elkaar moet zetten.

Je vindt er dus ook verschillende soorten kasten, dus het kan haast niet anders dan de kast die je wilt maken staat er wel tussen. Maar mocht dit toch niet het geval zijn laat het dan even weten aan Fred. Hij zal dan zo spoedig mogelijk hier een bouwtekening voor maken en zorgen dat de bouwtekening er wel tussen komt te staan.

Klik hier om direct naar de website van Freds Bouwtekeningen te gaan >>>

Hieronder enkele voorbeelden van kasten die je in het bouwtekeningenpakket kunt vinden, dit is slechts een kleine greep je vindt er nog veel meer.

steigerhout kast maken

Je vindt in het pakket voor verschillende bouwtekeningen  meerdere maten, je hoeft dus niet als je een andere maat steigerhout kast maken wilt eerst de maten uit te rekenen. Ook staat precies de volgorde van opbouwen beschreven,  zodat je er niet pas later achterkomt dat je een onderdeel bent vergeten en weer helemaal of gedeeltelijk overnieuw moet beginnen.

En hoewel er nu al meer dan 10.000 bouwtekeningen in het pakket zitten komen er nog steeds nieuwe bij, welke je ook helemaal gratis kunt downloaden.

Het bouwtekeningenpakket blijft dus steeds groeien en jij hoeft hier helemaal niets extra’s voor te betalen.

Veel klusplezier!

Freds bouwtekeningen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *