Zelf een bar maken – Hier vind je enkele handige bouwtekeningen

door | 8 september 2016

zelf een bar makenZelf een bar maken is een klus die leuk is om te doen, een bar maken voor onder de overkapping in je tuin of een bar voor binnen het is eigenlijk allemaal niet zo moeilijk als je wel zou denken.

Maar het is nu ook weer niet zo dat je een bar zo maar even in elkaar knutselt, het kan natuurlijk wel maar of hij wordt dan niet mooi, of hij zit niet stevig in elkaar.

En het is natuurlijk niet de bedoeling dat je uren werk steekt in zelf een bar te maken en dat hij na afloop toch niet aan je smaak voldoet.

Zorg daarom voor een goede bouwtekening >>>

Zelf een bar maken – waar moet je allemaal op letten?

Als je zelf een bar maken wilt zijn er enkele dingen waar je op moet letten, belangrijk is dat je moet weten hoe groot en hoe hoog je de bar wilt maken.

Deze maten kunnen per bar verschillen, dit ligt puur aan de ruimte die je hiervoor hebt, als je eenmaal weet wat de maten zijn dan kun je kijken wat voor materiaal je nodig bent.

Als je b.v. een bar wilt maken voor buiten dan moet je geen MDF gaan gebruiken, hiervoor moet je een hout soort gebruiken die tegen vocht kan, denk hierbij b.v. aan steigerhout of teak.

Gebruik je steigerhout behandel dan wel het hout zodat het niet meteen gaat verkleuren of rotten, je kun het hout lakken of white wash gebruiken.

Zorg ook dat je het goede gereedschap tot je beschikking hebt, niets is vervelender dan dat je er te laat achter komt dat je het verkeerde gereedschap hebt. Waarschijnlijk zal het je allemaal wel lukken maar als je niet het juiste gereedschap hebt, zal het je veel meer tijd kosten dan eigenlijk nodig is.

Verder moet je er ook voor zorgen dat je goed waterpas werkt, doe je dit niet dan zullen op een gegeven moment bepaalde onderdelen niet meer passen.

Maar het aller belangrijkste is dat je moet zorgen dat je een goede bouwtekening hebt.

Zonder bouwtekening zal het je misschien ook wel lukken, maar met een goede gedetailleerde bouwtekening heb je direct de juiste maten en kun je direct zien hoe je de bar in elkaar moet zetten.

Bouwtekeningen pakket.

Een goede bouwtekening voor het bouwen van een bar vind je in Freds Bouwtekeningen pakket, je vindt hier verschillende bouwtekeningen voor het maken van een bar, verschillende barkrukken of een biertafel.

zelf een bar makenOp deze bouwtekeningen zie je stap-voor-stap hoe je zelf een bar maken moet, alle afmetingen staan erop en ook kun je precies zien hoe je de bar in elkaar zetten moet. Je komt op deze manier niet voor onaangename verrassingen te staan en het bespaard je heel veel tijd.

Maar natuurlijk vind je in dit pakket niet alleen bouwtekeningen om een bar te maken. Het pakket bevat meer dan 10.000 bouwtekeningen voor welke bouw project dan ook.

Je zit dus nooit meer zonder een goede bouwtekening, wat je zelf ook maken wilt, maar wees niet bang dat je alle bouwtekeningen nu direct moet downloaden.

Je krijgt namelijk toegang tot een ledengedeelte waarin alle bouwtekeningen staan gerangschikt op onderwerp, je zoek de bouwtekening die je nodig bent en download deze. Ben je een volgende keer een andere bouwtekening nodig dan log je weer in, in het ledengedeelte en zoekt weer de juiste bouwtekening erbij.

Je krijgt levenslang toegang tot dit leden gedeelte waar steeds weer nieuwe bouwtekeningen in worden geplaatst, je hoeft dus nooit meer uren lang te zoeken naar een goede bouwtekening, de juiste is slechts enkele klikken verwijdert en je hoeft er nooit meer voor te betalen.

Klik hier om direct naar het bouwtekeningen pakket te gaan >>>

Velen gingen jou reeds voor!

Freds bouwtekeningen

Veel succes met zelf een bar maken!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *